Kopie of Diensten

The Confidence Journey heeft als doel om jongeren zelfredzaam te maken zodat ze op lange termijn een positieve rol in de maatschappij kunnen vinden. Wij geloven dat zelfvertrouwen en veerkracht een belangrijke rol spelen hierin. Tijdens onze workshops, trainingen en lesreeksen creëren we een veilige en ontspannen sfeer waarin we jouw cliënten of studenten helpen floreren.
 

WORKSHOPS, TRAININGEN EN LESSEN

The Confidence Journey biedt workshops, trainingen en lestrajecten aan. De deelnemers krijgen de mogelijkheid om in een veilige omgeving concrete inzichten en vaardigheden op te doen, zodat ze leren hoe zij hun veerkracht en zelfvertrouwen kunnen versterken. Ze gaan aan de slag met verschillende tools, zodat ze kunnen uitvinden wat het best bij hen aansluit. Tijdens de workshops, trainingen en lestrajecten staat veiligheid, openheid en plezier voorop. Er wordt een veilige sfeer gecreëerd, zodat de jongeren zich op hun gemak voelen. De trainer zorgt middels interactieve en speelse interventies ervoor dat de jongeren plezier hebben en de ruimte hebben om zich open te stellen. Er is ruimte voor ieder deelnemer om zijn/haar eigen verhaal te delen. Het doel is om nieuwe vaardigheden op te doen, te verbinden met elkaar en van elkaar te leren.

Veerkracht

Om veerkracht, positief omgaan met moeilijke situaties en hiervan groeien, te versterken wordt geoefend met verschillende technieken om betere copingstrategieën te ontwikkelen. Zo leren de deelnemers hoe zij moeilijke situaties het hoofd kunnen bieden. Ook wordt hierbij gefocust op emotieregulatie en het inzetten van sterke kanten.

Zelfvertrouwen

Vertrouwen is het geloof in je eigen kunnen. Dit is een belangrijke kwaliteit die hand in hand gaat met veerkracht. Tijdens de workshops, trainingen en lestrajecten leren de deelnemers hoe ze het geloof in zichzelf kunnen versterken. Ben je benieuwd naar wat de workshops, trainingen en lestrajecten kunnen betekenen voor jouw organisatie? Vraag een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek van 30 minuten. Je krijgt een helder beeld van wat veerkracht en zelfvertrouwen voor jouw organisatie kan betekenen en ook heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen.

 

o.a. samengewerkt met