Samengewerkt met

Reviews

Al jaren heb ik problemen met onzekerheid, wat maakt dat ik vaak met mezelf in de knoop zit. Toen ik deze training voorbij zag komen, zag ik dit als een kans om mijn zelfvertrouwen te versterken. Tijdens de training heb ik tips/kennis gekregen en vaardigheden opgedaan waar ik zeker wat aan heb. Hierdoor voel ik mij zelfverzekerder. Er is nog een lange weg te gaan, maar dankzij deze training is er al een grote stap gezet! Ik zou het zeker aan andere studenten aanraden!

Selene van Ee, training aan Hogeschool Leiden

De online workshops zijn goed geregeld. Helga is professioneel, leidt de groepstraining in goede banen en geeft tegelijkertijd ook aandacht aan alle individuen. Met een nette en goed ingevulde training heeft Helga mij allerlei informatie en tools aangeboden om mijn zelfvertrouwen en veerkracht te vergroten. Met succes!

Jiska Ottenhof, training aan Hogeschool Leiden

Helga heeft een training over het versterken van veerkracht en zelfvertrouwen verzorgd bij DOCK. De groep jongeren die meededen waren erg enthousiast! De training heeft hen inzicht gegeven in waar hun kwaliteiten liggen en Helga heeft er ook voor gezorgd dat de jongeren zich kwetsbaar durfden op te stellen. Dit heeft veel indruk gemaakt bij hen en heeft daarmee geleid tot een positieve impact. Ik raad de training Versterk je veerkracht en zelfvertrouwen zeker aan bij andere organisaties.

Ali Rziki, jeugdcoach bij DOCK

De Windroos ondersteunt (jong)volwassenen met een psychische aandoening bij onderwijsparticipatie. Veel van de deelnemers geven aan dat ze onzeker zijn en willen werken aan hun zelfvertrouwen. Daarom hebben we de workshopsreeks "Versterk je Veerkracht en Zelfvertrouwen" ingekocht. Alle deelnemers gaven na afloop aan dat ze veel geleerd hadden, zoals het omgaan met studiedruk, perfectionisme en faalangst. Ze vonden het heel fijn om ervaringen met elkaar te delen en te realiseren dat ze niet alleen staan. De workshopreeks is met een 8,3 beoordeeld. Zelf denk ik dat de bezielende leiding door Helga Morais de belangrijkste succesfactor is. Ze bracht op methodische wijze een lichtstraaltje in het leven van de deelnemers en de Windroos-collega's. Een aanrader dus!

Jeannette Koning, directeur Stichting De Windroos

De reden dat ik de training wilde volgen, is omdat ik merkte dat ik geen zelfvertrouwen in mezelf kon hebben. Ik wist alleen niet hoe ik ervoor kon zorgen dat ik de juiste tools had om eraan te werken. Dankzij deze training heb ik dat wel kunnen leren. 

Ik vond de sessies heel fijn. Helga had ook individuele aandacht voor de studenten, wat erg prettig was. Daarnaast was het een veilige ruimte om kwetsbaar in te zijn, maar ook om te leren. Ik zou deze training zeker aanraden. Vooral als andere studenten merken dat ze meer steun nodig hebben!

Sabrina Winkel, training aan Hogeschool Leiden

Ik heb er onwijs veel aan gehad aan de training Versterk je Veerkracht en Zelfvertrouwen. Ik heb er veel geleerd en ik pas de tools en tips al actief toe. Dit is vooral bij tentamens erg helpend. De training is een aanrader voor elk student!

Hasina Khoshi, student Hogeschool Leiden